НОВИТЕ МЕТОДИ ЗА РАЗГОВОРНО ОБУЧЕНИЕ

weSpeak и Interview Play
Имате ли нужда от нови и лесни методи, които насърчават комуникацията на английски език? Търсите възможност да практикувате езика. Искате да обсъждате различни интересни теми.  
Езикът е за общуване. Развийте умението да задавате въпроси. Интервю плей използва навика на малките деца да задават много въпроси и да искат да разберат всичко.  Стъпвайки на тази основа, методът постига среда на свободен обмен на информация. Така се учи лесно и приятно и се постигат добри резултати.   Използвайте силата на умението да задавате въпроси, забавлявайте се, свикнете да слушате собствения си глас на английски език.

Ходили сте на курсове по английски език и сте учили много граматика. Обаче все не е оставало време за говорене. У вас има едно чувство, че не можете да говорите и езиците не ви се отдават. Добрата новина е, че проблемът не е у ВАС, а в липсата на достатъчно практика на общуване в подкрепящата среда, в която може да общувате. Помислете, вие сте научили български език без да знаете какво е минало предварително и сегашно историческо време. И въпреки това идеално си ги ползвате само защото сте ги повтаряли достатъчно много пъти. Този подход на общуване и повтаряне на често използвани конструкции използваме и ние в нашите разговорни курсове.

"Започвам да мисля, когато някой ми зададе въпрос!" Според изследване в Англия едно 4-годишно дете задава 390 въпроса на ден на своя роден език. Елате и вие да зададете 1000 въпроса, за да говорите свободно на английски език. 1000 въпроса, 5 основни времена, 2000 думи, преживени в разговор с други хора!

ОЧАКВАНИ РЕЗУЛТАТИ:

  • Подобрявате нивото си
  • Проведените разговори повлияват самооценката и самочувствието ви, което е много важно за реалното говорене на езика
  • Чувствате се можещи, знаещи и справящи сe

Отзиви:
"Методът дава една сигурност, че винаги можеш да отговориш - имаш примерен отговор. Въпросите са добре подбрани и повечето водят към други въпроси и неусетно става цял разговор. От това идва и допълнителна доза удоволствие."

"Този начин на упражнение е хубав, защото мозъкът ти през цялото време е активен, но все пак докато следиш какво ти отговаря човекът до теб, си почиваш до някаква степен... Всяка форма на комуникация между хората трябва да се насърчава. Здравословно е. Силата на метода е в изслушването и възпроизвеждането."

"Харесва ми възможността да говориш и в тези диалози да включваш повече думи от пасивния си речник. В тези разговори упражнявам новите думи и овладявам някои нови граматични форми. Овладявам езика както малките деца се учат да проговарят." Прочети и другите новини

Детски разговорни занимания, weSpeak

ОНЛАЙН/ SKYPE УРОЦИ

Обучението в Лъки Център

Обучението при нас е съобразено с вашите цели. 

• Подробна и точна оценка на нивото и езиковите ви потребности

• Индивидуално внимание и постоянно наблюдение на напредъка ви
 
• Активно участие на всички курсисти в часа

• Актуални и разнообразни подходи и методи на обучение

• Опитни и отзивчиви преподаватели

• Приятна творческа атмосфера

• Малки групи и индивидуално обучение

• Допълнителни извънкласни занимания, материали и интернет обучение

• Удобно местоположение в центъра на София

Полезно