АНГЛИЙСКИ чрез ГОВОРЕНЕ, weSpeak

АНГЛИЙСКИ чрез ГОВОРЕНЕ 
weSpeak. Научавате се да говорите бързо и гладко без колебание или страх. Целта на разговорните ни курсове е да осъществите успешна комуникация в реални ситуации. Окуражаваме ви да говорите и да слушате, да придобиете увуреност да се изразявате на чуждия език. Посочваме грешките ви и ги коригироче. Научаваме ви как да се справите с езиковата бариера, пасивния речников запас и граматичните трудности. 

ГРАМАТИКА ЧРЕЗ ГОВОРЕНЕ
weSpeak. Граматика от сърце! Този курс е приятен начин да учите граматика като направо я вкарвате в разговор, без да пишете монотонни, безкрайни упражнения. Подходящ за хора, които намират английската граматика за трудна, имат граматични пропуски или искат да изкарат наяве натрупаните теоретични знания.

РАЗГОВОРНИ КУРСОВЕ СЛЕД ВСЯКО НИВО
weSpeak. Курсът се провежда след приключване на ниво и има игрови елемент. Подходящ е за хора, които искат да затвърдят и приложат изучения материал и допълнително да разширят познанията си. Окуражаваме ви да говорите през 80-90% от времето. 


СТАНДАРТЕН КУРС ПО ОБЩ АНГЛИЙСКИ
Курсът се фокусира върху успешната комуникация и упражнява и развива всички умения и аспекти - говорене, слушане, четене, писане, граматика и лексика. Използва се учебник за даденото ниво, както и странични специално подбрани материали. Каним ви да участване в безплатни извънкласни дейности или ви препоръчваме допълнителни разговорни курсове, към които можете да се включите като използвате отстъпка в цената. Очаквайте да получавате домашна работа, която ще ви отнема от 30 минути до час.

ПИСАНЕ НА ИМЕЙЛИ
Курсът е подходящ за хора, които искат да се научат да пишат адекватни и убедителни имейли за работа, обучение и множество други цели.


Прочети и другите новини

РАЗЛИЧНИ КУРСОВЕ ЗА РАЗЛИЧНИ ЦЕЛИ

Обучението в Лъки Център

Обучението при нас е съобразено с вашите цели. 

• Подробна и точна оценка на нивото и езиковите ви потребности

• Индивидуално внимание и постоянно наблюдение на напредъка ви
 
• Активно участие на всички курсисти в часа

• Актуални и разнообразни подходи и методи на обучение

• Опитни и отзивчиви преподаватели

• Приятна творческа атмосфера

• Малки групи и индивидуално обучение

• Допълнителни извънкласни занимания, материали и интернет обучение

• Удобно местоположение в центъра на София

Полезно